Connect with us

Actualitate

Europarlamentarul Vlad Gheorghe: Dosarul 10 august e din nou în instanță

Published

on

036 Vlad Gheorghe 10 august rptv.ro

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe a anunțat, într-o postare pe o rețea de socializare, că se reia judecata din dosarul 10 august, care îi vizează pe șefii Jandarmeriei de la avea vreme. Politicianul s-a numărat printre victimele de la protestul diasporei din 2018, lovit de un jandarm cu bestialitate, deși se afla singur într-o zonă fără incidente în acel moment și stătea cu mâinile ridicate.

„Mi-a răspuns DIICOT la plângerea formulată de mine împotriva clasării dosarului și se pare că ordonanța de redeschidere a dosarului #10August a fost deja înaintată judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului București, fiind înregistrat dosarul nr. 11327/31021.
Pentru cine nu-i așa o veste bună asta? Pentru șefii jandarmilor, care nu se pot bucura liniștiți de pensiile speciale și pentru ex-prefecta Speranța Cliseru, prietena Gabrielei Firea, pe care îi vizează dosarul după cum urmează:
– CAZAN LAURENȚIU VALENTIN – abuz în serviciu, participație improprie la purtare abuzivă, la fals intelectual, la uz de fals,
– CUCOȘ GHEORGHE SEBASTIAN și SINDILE IONUȚ-CĂTĂLIN – complicitate la abuz în serviciu și la participație improprie la purtare abuzivă,
– SPERANȚA CLISERU – fals intelectual și favorizarea făptuitorului.
Nu e veste bună nici pentru cei care-au dat ordinele (da, Carmen Dan și Liviu Dragnea, despre voi e vorba) și nici pentru cei care-au dat efectiv cu bastoane, gaze și grenade împotriva cetățenilor pașnici – continuă cercetarea in rem și presimt că vor urma niște descoperiri interesante. Și niște puneri sub acuzare.” a transmis europarlamentarul Vlad Gheorghe, într-o postare pe Facebook.

Foto: imagini 10 august 2018, Digi 24

Copyright © 2019 AT Video Creations