Connect with us

Actualitate

Elevi infectați cu Covid-19 la Colegiul Militar din Breaza

Published

on

La Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir“ Breaza numărul elevilor infectați cu COVID-19 a ajuns la 11, a transmis Prefectura Prahova. Colegiul a trecut la scenariul roșu. Este vorba de patru elevi din clasa a IX-a, doi din clasa a X-a, patru din clasa a XI-a și unu,l din clasa a XII-a.

„Ultimii patru liceeni confirmați cu SARS-CoV-2 vor fi evaluați de un medic pediatru de la Spitalul Municipal Câmpina, iar în funcție de starea de sănătate vor fi izolați în spital sau în internatul Colegiului Militar, separat de ceilalți colegi”, au transmis reprezentanții Prefecturii Prahova.

În urma depistării cazurilor de infectare, consiliul de conducere al Colegiului a propus trecerea de la scenariul 1 (față-n față) la scenariul 3 (exclusiv online), decizie avizată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Direcția de Sănătate Publică Prahova și aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova. Elevii confirmați ca infectați cu SARS-CoV-2, precum și cei aflați în carantină, au acces la cursuri în format online.

Copyright © 2019 AT Video Creations