Connect with us

Actualitate

Efectul amenințărilor lui Dăncilă: 10 trădări

Published

on

Circa 10 parlamentari PSD nu se tem de excluderile anunțate de Viorica Dăncilă. Primul ministru a declarat astăzi la începutul ședinței de Guvern că președintele Klaus Iohannis și PNL ”insistă să instaleze o echipă improvizată la Palatul Victoria”.

„Avem, azi, vot în plenul Parlamentului pentru guvernul propus de președintele Iohannis. Am văzut declarațiile dlui Orban, care sfidează nu numai cetățenii acestei țări, ci și principiile de competență și integritate.

Ne aflăm în fața unei premiere în sens negativ pentru că se cere votul pentru o echipă în care nu mai puțin de trei miniștri desemnați au fost repinși în comisii. Chiar dacă regulamentul prevede că avizul e unul consultativ, e o problemă de responsabilitate asumată cu privire la potențialul miniștrilor propuși. 

Avizul negativ dat în cazul a trei miniștri pentru portofolii importante ar fi trebuit să-i dea de gândit dlui Orban și să vină cu alte propuneri. Klaus Iohannis și PNL insistă să instaleze la Palatul Victoria această echipă improvizată. Așteptăm votul colegilor parlamentari cu încredere”, a declarat Viorica Dăncilă.

Copyright © 2019 AT Video Creations