Dreapta Unită îi cere preşedintelui Iohannis să convoace un referendum privind eliminarea pensiilor speciale

Dreapta Unită îi cere preşedintelui Iohannis să convoace un referendum privind eliminarea pensiilor speciale

de Bianca M
0 comment
preşedintelui

Preşedintele PMP Eugen Tomac i-a cerut, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis să convoace pe 9 iunie, ziua alegerilor europarlamentare, un referendum privind eliminarea pensiilor speciale.

Liderul PMP a declarat într-o conferinţă de presă că, dacă cei din coaliţia de guvernare s-au gândit să comaseze alegerile locale cu europarlarlamentare, consideră că că ar fi oportun şi necesar ca poporul român să fie consultat pe o temă majoră.

”Dreapta unită îi cere preşedintelui României să convoace pe 9 iunie un referendum privind eliminarea pensiilor speciale”, a spus Tomac, precizând că aceasta este o întrebare care frământă societatea românească şi este bine ca românii să se pronunţe.

“Vom formula o solicitare oficială prin care cerem preşedintelui să mai pună o urnă lângă cele pe care le va înghesui în aceeaşi secţie de vot, mutilând democraţia, cei de la PSD şi PNL prin comasarea pe care au pregătit-o. Pe lângă două alegeri, mai e loc şi de un referendum şi eu sunt convins că românii s-ar bucura să se poată pronunţa pe această temă care este de interes major”, a arătat Tomac.

Decizii majore în CSAT! Măsuri de întărire a Forţelor Armate Române

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV