Connect with us

Actualitate

Dragostea nu moare niciodată-gest șocant al unui bărbat din Vâlcea

Published

on

Gicu, un bărbat de 50 de ani din Vâlcea, s-a spânzurat în garaj, în timp ce în curte familia o plângea pe soția lui, care murise de coronavirus, scrie Adevărul. Au fost înmormântați împreună, duminică, așa cum a dorit bărbatul.

Gheorghe Ciudică, Gicanu, cum îl știa tot satul, n-a putut suporta gândul că va trebui să trăiască fără Maricica. Bărbatul de 50 de ani din Tomșani, Vâlcea, s-a spânzurat în ziua în care a aflat că soția lui s-a stins la spital, infectată cu coronavirus.

Maricica avea 46 de ani și a murit vineri. În aceeași, zi, în timp ce familia o plângea în curte e femeie și discuta despre pregătirile pentru înmormântare, Gicu s-a dus în garaj și s-a spânzurat. „A spus că nu poate trăi fără Maricica lui!”, au povestit sătenii.

Se ştia că Maricica, diagnosticată pozitiv cu SARS – CoV-2, este în spital la Sibiu, în stare gravă, iar Gicu spusese de mai multe ori că el nu mai vrea să trăiască dacă ea se duce. Maricica făcea de mai bine de un an dializă și se pare că la o deplasare la Tg. Jiu, pentru tratament, a contactat virusul. „Din câte am înţeles, a luat virusul de la un alt pacient, cu care a mers la dializă, pe salvare.”, a povestit un apropiat al familiei, pentru sursa citată.

Femeia de 46 de ani a fost transferată la spitalul din Sibiu în stare gravă și vineri, 16 octombrie, medicii au declarat decesul. Familia știa că șansele de supraviețuire ale Maricicăi sunt minime: „M-am întâlnit cu mama ei, în urmă cu o săptămână, ştiam că este în spital şi am întrebat cum se simte. Biata femeie a izbucnit în plâns şi a zis că nu crede că fata ei se va mai întoarce vie acasă. Că nu mai au ce să-i mai facă, se simte tare, tare rău.”, a spus o altă cunoştinţă a familiei îndoliate.

Copyright © 2019 AT Video Creations