Connect with us

Actualitate

Dragnea se plânge că tremură de frig

Published

on

Fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a plâns conducerii Penitenciarului Rahova că a fost lăsat să îngheţe de frig în celulă la -15 grade Celsius, a dezvăluit revista Cancan. Bucureștenii i-ar spune ”bine ai venit în club”, știut fiind că fosta sa colegă de partid ține în frig milioane de oameni.

Potrivit unor surse ale publicaţiei citate, zilele trecute, când afară termometrele au indicat temperaturi extrem de scăzute, Liviu Dragnea a avut parte de o surpriză neplăcută. Mai exact, în celula sa din Penitenciarul Rahova nu a funcţionat căldura. În consecinţă, Liviu Dragnea a avut de îndurat frigul crâncen.

Sursele respective susţin că Liviu Dragnea suspectează că ar fi fost vorba despre rea-credinţă. Şi asta pentru că, din câte se pare, doar celula în care este încarcerat fostul lider al PSD a avut această problemă.

Astfel că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-ar fi plâns comandantului închisorii despre condiţiile inumane din penitenciar.

Reamintim că fostul preşedinte PSD a încercat de mai multe ori până acum să scape de pedeapsa cu închisoarea, dar de fiecare dată a pierdut în instanţă.

Fostul şef PSD a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai, Instanţa supremă l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate – Anisia Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu, care de fapt nu se prezentau, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

Copyright © 2019 AT Video Creations