Connect with us

Actualitate

Dorința unui regizor în vârsta de 46 de ani a fost să moară

Published

on

Jaime Osorio Marquez, creator şi regizor al primului serial columbian pentru HBO Max, „A Thousand Fangs” („Mil Colmillos”), a ales să moară la 46 de ani prin sinucidere asistată, vineri, în Columbia, țară unde eutanasia este legală, anunţă Variety.

Regizorul columbian a învins un cancer agresiv la rinichi în 2009 şi apoi în 2012, când i-a revenit şi s-a metastazat.

„Durerea puternică şi intoleranţa din ce în ce mai mare la medicamente l-au obligat să-şi încheie viaţa înainte ca sănătate să i se deterioreze şi mai mult şi să devină o povară pentru familia sa”, a spus partenerul său de producţie Federico Duran de la Rhayuela Films, care a fost difuzor pentru „A Thousand Fangs”. 

De-a lungul carierei de regizor, Jaime Osorio Marquez a câştigat multe premii, inclusiv două Cannes Silver Lion şi un Cannes Golden Lion. Născut la Cali, Columbia, Osorio a studiat la Universitatea din Rennes, în Franţa, iar la întoarcerea în ţara natală a început să regizeze reclame pentru firme mari. Jaime Osorio Marquez a scris şi regizat filmul său de debut „The Squad” în 2011, care a fost produs de Rhayuela Films împreună cu Alta Films din Spania şi Sudestada Cine, Argentina.

Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între orele 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro.

Copyright © 2019 AT Video Creations