Doliu în muzica românească! A murit Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei „Compact”

  Leluț Vasilescu alias „Megastarul”, bateristul trupei „Compact” și membru fondator al acesteia, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de primarul din Câmpia Turzii, pe pagina oficială de Facebook a instituției.

  „Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

  Membru fondator al trupei „Compact”, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

  Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

  În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei „Compact”, Leluț „Megastarul” Vasilescu!

  Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a punctat primarul Dorin Lojigan, prieten cu Vasilescu.

  Se pare că avea unele probleme de sănătate mai vechi. Cântărețul a suportat printre altele, anii trecuți și o intervenție chirurgicală complicată pe cord. Artistul a suferit un șoc miocardic în timpul unui spectacol susținut la Făgăraș, pe care cu greu l-a dus la bun sfârșit, imediat după aceea fiind transportat de urgență cu Ambulanța la Spitalul Municipal din localitate.

  Trupa „Compact” este una dintre cele mai cunoscute formații de rock de la noi din țară, care a luat ființă în 1977. De asemenea, este trupa care a lansat cele mai multe hituri, refrenele lor fiind pe buzele tuturor românilor.

  În anul 1988, după lansarea albumului „Cântec pentru prieteni”, trupa a avut un succes excepțional în România, dar și în țări precum Bulgaria și Germania de Est.

  Sursa foto: romaniatv.net

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI