Connect with us

Actualitate

Doi șefi MAI, demiși pentru 10 august

Published

on

Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a dat afară pe șefii departamentelor de Resurse Umane și de Audit din cadru MAI. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate, în care vorbea despre desecretizarea dosarului 10 august.

„Da, de Resurse Umane și de la Audit. Nu contează numele, că nu vreau să-i jignesc sau să le fac reclamă. Sunt responsabili în minister care nu m-au informat în legătură cu o decizie pe care au luat-o cu privire la bunul mers la ministerului și au decis subiectiv, fără să informeze ministrul” a spus Marcela Vela pentru B1 TV.

Aceste direcții se ocupă de evaluările interne.

Există o dorință și în Ministerul de Interne și în opinia publică și la jurnaliști să clarificăm toate aspectele legate de 10 august. Eu n-am făcut decât un umil gest de a pune umărul la această dorință a opiniei publice. De luni voi verifica anchetele disciplinare și administrative, dintre care unele s-au prescris sau în care nu s-au dat rezoluțiile corecte” a mai spus ministrul de Interne.

Marcel Vela a declarat săptămâna trecută că vrea să facă și un audit la Jardarmerie și că în funcție de rezultate, ar putea apărea schimbări.

Copyright © 2019 AT Video Creations