Connect with us

Actualitate

Doi locuitori din sectorul 5, amendați pentru că au aruncat gunoi pe spațiul public. Piedone: Sectorul 5 nu e sat fără câini

Published

on

Două persoane care au aruncat gunoi pe spațiul public au fost amendate de Poliția Locală a sectorului 5 al Capitalei. Primarul Cristian Popescu Piedone a mers împreună cu agenții de ordine la locul în care au fost abandonate deșeurile și a discutat cu unul dintre contravenienți. Edilul a precizat că vor fi confiscate autovehiculele celor care încalcă legea.

,,Vă rog să procedați să aplicați legea ca atare. Chemați Garda de mediu și ocupați-vă. (…) Cine mai vine să arunce, nu există, că e căruță, că e mașină, că e tanc, orice se confiscă.”, le-a transmis edilul polițiștilor locali.

Captură Facebook Cristian Popescu Piedone

,,Oamenii trebuie să înțeleagă că vor primi amenzi maxime dacă sunt prinși că aruncă deșeuri pe domeniul public. Mai mult, Poliția Locală Sector 5 și Garda Națională de Mediu vor confisca în continuare autovehiculele celor care sunt prinși că încalcă legea. În Sectorul 5 s-au confiscat deja două vehicule, o autoutilitară și o autobasculantă. (…) Nu vom tolera un astfel de comportament și îi vom sancționa pe cei care continuă să arunce deșeuri pe spațiul public în Sectorul 5. Vom face toate demersurile necesare pentru a stopa acest fenomen care afectează mediul și sănătatea oamenilor.”, mai precizat primarul sectorului 5, într-o postare pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations