Connect with us

Actualitate

Directorii din Primăria Sectorului 5, scoși pe străzi de primar. Piedone: Unde există voință, există și schimbare reală, iar directorii care nu înțeleg sunt liberi să plece

Published

on

265 Piedone scoate directorii in strada rptv.ro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le-a transmis un mesaj tranșant directorilor din primărie. Aceștia vor fi nevoiți să se adapteze la așteptările locuitorilor din sector și la noul program impus de edil. Piedone le-a cerut șefilor din primărie să meargă pe teren timp de 8 ore în fiecare zi, în afara programului obișnuit.

„Pentru a putea rezolva problemele sectorului trebuie să-mi obișnuiesc subordonații cu un alt mod de lucru față de cel cu care erau obișnuiți. Începând de astăzi voi merge zilnic pe teren alături de directorii din cadrul Primăriei. Seara îi voi anunța care este locația în care trebuie să se prezinte a doua zi la ora 05.00 fix. Vom merge pe străzile din sector până la ora 09.00, iar apoi, după program, începând cu ora 17.00 vom face din nou acest lucru, până la ora 21.00.
Directorii trebuie să înțeleagă că atunci când îmi iau niște angajamente față de cetățenii sectorului, acestea trebuie îndeplinite întocmai. Acești oameni au așteptări mari de la noi și au fost duși cu preșul și mințiți prea mult timp ca să îi mai puteți păcăli cu lucrări de ochii lumii. Am promis în campanie că nu voi dezamăgi și am de gând să mă țin de această promisiune. Le voi demonstra că unde există voință, există și schimbare reală. Iar directorii care nu înțeleg acest lucru și nu pot face față programului sunt liberi să plece. I-am anunțat că dacă nu își duc la îndeplinire sarcinile de serviciu voi merge până la desfacerea contractului de muncă sau, dacă vor, să meargă în mediul privat sau să se transfere în alte instituții.
Poate se pricep mai bine la alte lucruri, să se apuce de oierit, de pescuit sau de cosit. Nu am o problemă să îmi sacrific timpul liber pentru a merge pe teren, dar am nevoie de o echipă muncitoare și competentă.”, a scris primarul Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

https://fb.watch/5JDWvXFcgk/

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations