Descinderi în Capitală, la un studio de videochat

  O societate comercială din București ar fi ascuns un punct de lucru. Un număr de 14 persoane apar cu contracte de muncă, în cuprinsul cărora sunt menţionate salarii modice, dar societatea nu a declarat sumele reale obţinute din activitatea de videochat în perioada 2019 și până în prezent, conform Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

  Organele de anchetă au deschis un dosar de evaziune fiscală în care sunt cercetați, sub control judiciar, un bărbat și o femeie care au condus societatea respectivă.

  „Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare zece mandate de percheziţie, în Capitală şi cinci mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, informează un comunicat al DGPMB.

  Prejudiciul adus statului este de aproximativ 100.000 de lei.

  „În cursul zilei de 10 martie au fost puse în executare zece mandate de percheziţie domiciliară, în Capitală şi cinci mandate de aducere, mai multe persoane fiind conduse la audieri”, arată sursa citată.

  Sursa foto: Portalsm.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI