Connect with us

Actualitate

Declarațiile unui doctor: ”Doar pandemia vă obligă să vă infectaţi fără consimţământ, iar românii umplu spitalele şi cimitirele pentru că se infectează, nu pentru că se vaccinează”

Published

on

Epidemiologul Octavian Jurma explică faptul că nu este nimeni obligat să se vaccineze, medicii și autoritățile doar recomandă evitarea infectării.
Medicul trasmite faptul că vaccinarea se face doar pe baza unui consimţământ informat, care se semnează înainte. ”Doar pandemia vă obligă să vă infectaţi fără consimţământ, iar românii umplu spitalele şi cimitirele”, a declarat acesta.


”Dragilor, nu vă obligă nimeni să vă vaccinaţi, nici eu, nici medicii, nici autorităţile statului. Noi doar vă recomandăm să vă vaccinaţi. Vaccinarea se face doar pe baza unui consimţământ informat şi semnat la centrul de vaccinare. Aşadar, trebuie să vrei să te vaccinezi şi să semnezi că vrei să te vaccinezi, înainte să se atingă un medic de tine”, a transmis medicul Octavian Jurma celor care acuză că sunt obligaţi să se vaccineze.

Specialistul mai spune că pandemia este singura vinovată pentru această situație, spitalele continuând să fie pline din pricina nevaccinării.
”Doar pandemia vă obligă să vă infectaţi fără consimţământ, iar românii umplu spitalele şi cimitirele pentru că se infectează, nu pentru că se vaccinează”, a mai transmis medicul.

Octavian Jurma își declară însă nemulțumirea față de noile legi cu privire la discriminarea celor vaccinați respectiv nevaccinați, menționând că rolul certificatului digital verde este să ne unească pe o platformă de responsabilitate, nu să ne dividă pe o platformă de discriminare.

Copyright © 2019 AT Video Creations