Dănuț Pop (PER) îl critică dur pe președintele Klaus Iohannis, pentru că “îl ține în brațe” pe Ministrul Energiei

  Dănuț Pop, liderul Partidului Ecologist Român (PER), îl critică pe președintele Klaus Iohannis pentru că îl susține pe Virgil Popescu în ciuda greșelilor pe care le face acesta.

  ”Te întrebai cine-l ține. Președintele Zero îl ține că mulți dintre cei din PNL l-ar arunca peste bord mâine, dacă ar fi după ei. Mâine l-ar arunca peste bord pe Popescu, dar Președintele Zero îl ține în brațe și-l va ține în continuare. PNL-ul s-a dus în cap în ultimele două luni din cauza lui Popescu. ” susține Pop.

  De asemenea, liderul Partidului Ecologist Român atrage atenția asupra faptului că la ora actuală românul se confruntă în primul rând cu prețurile la energie și la gaze, dar propune și două soluții viabile care odată aplicate ar scădea facturile:

  ”Plafonarea și compensarea nu reprezintă o soluție. Cu cât tergiversăm cu atât se adâncește criza. Sunt doar două soluții la ora asta care pot fi aplicate: naționalizarea prin răscumpărare a societăților de distribuție sau dacă nu, crearea unei companii de stat la care statul să fie distribuitor. Unii se vor opune spunând că avem contracte încheiate pe trei ani. Și care este problema? Cu banii pe care-i cheltuim pe compensări și-i dăm acum la șmecheri ca să-i facem mai bogați, plătim despăgubiri la rezilierea contractelor. ”

  Declarațiile președintelui PER au fost făcute pe fondul discuțiilor dintre PSD și PNL de a-l schimba din funcție pe ministrul Virgil Popescu.

  Articole Similare

  Summer Well 2022 începe vineri, la Domeniul Ştirbey din Buftea

  Trupe renumite – precum Arctic Monkeys, Nothing but Thieves,...

  Primarul Sectorului 6 ironizează proiectul trenului metropolitan, inițiat de Nicușor Dan

  Proiectul Trenului Metropolitan Bucureşti-Ilfov, inițiat de primarul general al...

  Rusia a pierdut 8 avioane de luptă în urma exploziei din Crimeea

  Cel puțin cinci avioane de luptă-bombardament Su-24 Fencer și...

  Alte două nave cu cereale au plecat din Ucraina

  Un transport de cereale ucrainene urmează să fie încărcat...
  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI