Connect with us

Actualitate

Daniel Florea: Uniți putem să facem doar lucruri bune!

Published

on

În ediția specială de astăzi, 25.09.2020, a emisiunii „Ora Primarului”, edilul de la 5 a prezentat proiectele pe care le-a realizat în cei 4 ani de mandat.
Momentul a fost unul de emoție, întrucât astăzi s-a împlinit 4 ani și 3 luni de când Daniel Florea a depus jurământul de credință față de Sectorul 5 și față de cetățenii de aici, care au crezut și cred în viziunea lui.


Primarul și-a reamintit despre perioada de început de mandat și despre dificultățile cu care s-a confruntat. Primise, după mandatul fostului edil Vanghelie, o primărie în prag de faliment și un sediu care amenința să cadă peste oameni, localizat în sectorul 1 în loc să fie în sectorul 5.
Cu toate acestea, în ciuda tuturor problemelor, Florea a reușit, alături de echipa sa, să scadă datoria publică a primăriei de la 33% la 16,5%.


Totodată, în cei 4 ani avuți în fruntea administrației locale a Sectorului 5, Daniel Florea a dus la bun sfârșit nenumărate proiecte benefice cetățenilor.
Pe lângă programele pentru copii, acordarea de vouchere educaționale, diverse activități educative și multe alte proiecte de impact, amintim, aici, cea mai importantă și de impact realizare: obținerea PUZ-ului. Administrația sa fiind a două ca municipalitate din lume ce a semnat un astfel de acord cu Banca Mondială.


Primarul Florea dorește să își ducă la bun sfârșit promisiunea față de cetățenii sectorului și continuarea proiectului de pe Antiaeriană, ce a fost oprit în mod ilegal de către Guvernul Orban. Astfel, el le cere cetățenilor răbdare și mobilizare:
„Vă rog, acum, să ne mobilizăm așa cum știu eu că o putem face, să fim echipa aia câștigătoare și să facem un efort mai mare, pentru a putea avea un consiliu orientat spre binele cetățenilor, pentru că știți că PNL și USR nu au votat niciun proiect. Numai uniți putem să facem lucrurile bune pe care le merităm!” , a declarat Daniel Florea pe pagina sa oficială de Facebook.

Copyright © 2019 AT Video Creations