Connect with us

Actualitate

Daniel Florea : Mai multe avantaje pentru familii, prin Legea Regenerării Urbane

Published

on

În sectorul 5 sunt 21.000 de oameni care trăiesc la limita sărăciei extreme și  care au mare nevoie de ajutor. Pentru aceasta este nevoie de o lege a regenerării urbane, care să permită nu numai construirea de locuințe sociale, sau locuințe de necesitate, dar și urmărirea evoluției persoanelor care locuiesc acolo.

„Am trimis în Parlament Legea Regenerării Urbane. Această lege ne oferă posibilitatea să construim locuințe, să încadrăm oamenii în muncă, să urmărim că se duc la serviciu, că își plătesc utilitățile și că își trimit copiii la școală. Acești copii primesc de la primărie gratuit cele necesare pentru a învăța: rechizite gratuite, manuale școlare. Pentru cei cu probleme sociale oferim și vouchere educaționale pentru a-și putea cumpăra echipament de sport și hăinuțe.” a spus primarul Daniel Florea, într-o postare, pe pagina sa de facebook.

De asemenea, acești copii primesc două mese calde pe zi, la prânz și seara, în cadrul progarmului de after school, beneficiind și de supravegherea și îndrumarea învățătorilor în realizarea temelor. Toodată, aceste programe de after school le oferă copiilor oportunitatea de a practica un sport, de a învăța să cânte la un instrument, sau de a dansa, stimulându-i să vină cu plăcere la școală.

Copyright © 2019 AT Video Creations