Connect with us

Actualitate

Daniel Florea: Am depus cererea de chemare în judecată împotriva Guvernului României!

Published

on

În data de 19 iulie primarul Daniel Florea anunța în cadrul unei conferințe de presă:

„Somez public Guvernul cinic, laș, incompetent, mincinos și hoț, al PNL să revoce hotărârea de guvern prin care a luat samavolnic, ilegal și neconstituțional în totalitate din administrarea Sectorului 5, 110 ha de teren, pe care se dezvoltă în acest moment cel mai mare proiect de regenerare urbană și de dezvoltare urbană, din Europa Centrală și de Est din ultimii 30 de ani.”

Valoare proiectului este de 1,8 miliarde de euro și întreaga strategie este făcută în colaborare cu Banca Mondială. Primăria Sectorului 5 are acest parteneriat semnat din martie 2018. Unul dintre punctele parteneriatului constă în dezvoltarea zonei antiaeriană și transformarea acesteia într-un pol de dezvoltare cu locuințe, cu sală polivalentă, maternitate, bazin olimpic de înot, clădiri de birouri și cu un drum ce reprezintă prima parte a inelului median de circulație a capitalei.

Daniel Florea precizează pe 13 august, într-o postare pe pagina sa de facebook:

„Țin să vă aduc la cunoștință faptul că am depus cererea de chemare în judecată împotriva Guvernului României, pentru modul ilegal în care ne-a luat terenul din antiaeriană. Am făcut și cerere de suspendare și așteptăm răspunsul instanței. Cred că vom avea succes, căci tot ceea ce spunem noi în această cerere are susținere legală și nimic din ceea ce ei au susținut în nota de fundamentare a hotărârii de guvern și în cele câteva hârtii care însoțesc documentația, nu este adevărat. Din păcate ne întârzie în realizarea investițiilor pe care le avem în plan.”

Copyright © 2019 AT Video Creations