Connect with us

Actualitate

Daniel Constantin lămurește situația la Realitatea TV

Published

on

Invitat în cadrul emisiunii 100%, de la Realitatea PLUS, deputatul PNL Daniel Constantin a ținut să lămurească situația crizei sanitare din România, menționând că se pune accent pe situația politică mai mult decât ar trebui. „România traversează astăzi o catastrofă umanitară. Sunt sute de oameni care mor zilnic, ați făcut un calcul dumneavoastră, un om la 3 minute și asta ar trebui să ne îngrijoreze și pe mine mă miră așa că încercăm să câștigăm și puncte politice.”


Deputatul ține să precizeze și faptul că nu s-a pus niciodată problema banilor, resursele financiare nefiind principala problema pe care o confruntăm. „Eu va spun în felul următor, că traversăm această greutate pe care o are România pentru că așa cum ați spus și dumneavoastră nu s-a traversat niciodată o astfel de criză sanitară. Problema banilor nu cred că a fost niciodată. În momentul în care s-au solicitat resurse financiare, aceste resurse s-au alocat.”


Acesta declară și că problema principală discutată în ședințele de partid este reprezentată de criză sanitară, criză politică fiind marginalizată de deputații PNL . „Astăzi am avut o ședința la partid, fără să încerc să disculp pe nimeni, fără să arăt cu degetul și sigur că suntem și într-o criză politică, această discuție de criză politică vreau să va spun că a fost marginală în discuția pe care am avut-o azi la prânz cu deputații și cu domnul Cîțu. Am discutat în primul rând de criză sanitară.”


Daniel Constantin susține că nu s-au făcut destule eforturi pentru infrastructură sanitară, resursele neștiind să fie distribuite în mod eficient. „Problema care se pune în momentul de față este legată de infrastructură. Pentru că avem foarte multe cazuri și într-adevăr poate că aici ar fi trebuit făcute de toate guvernările mai multe eforturi astfel încât această infrastructură sanitară să reziste.”

Copyright © 2019 AT Video Creations