Connect with us

Actualitate

Daniel Băluță, iese din plutonul PSD-ist

Published

on

Firea rămâne singură în campania electorală pentru Dăncilă și a ei pentru locale. Primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluță, a lăudat miercuri programul de guvernare al PNL. El a dat de înțeles că nu pune la bătaie banii contribuabililor pentru nicio candidatură prezidențială sau locală.

Edilul Sectorului 4 a ieșit din plutonul PSD-ist care continuă să facă ravagii în bugetele locale pentru candidații PSD la locale și prezidențiale. El a afirmat că „punctele pe care colegii liberali le au în programul de guvernare sunt niște puncte pertinente”. 

„Este un lucru foarte bun faptul că avem Guvern, pentru că România are nevoie de stabilitate, și asta v-o spun inclusiv în calitate de primar. Este destul de dificil de lucrat cu instituțiile statului atât timp cât nu există stabilitate. Faptul ca astăzi avem un Guvern este un lucru bun. Așteptarile pe care le am din partea acestui Guvern, în calitate de primar, sunt unele extrem de oneste. Îmi doresc din tot sufletul să avem parte de susținerea investițiilor în Sectorul 4 de către Guvernul României, să închidem cu bine bugetul pe anul 2019 și, în același timp, îmi doresc să aducă extrem de multă liniște și extrem de multă siguranță în societate. Punctele pe care colegii liberali le au în programul de guvernare sunt niște puncte pertinente. Ceea ce îmi doresc din tot sufletul este să și reușească să implementeze ceea ce și-au propus. Nu sunt, sub nicio formă, lucruri ușoare. PSD astăzi este în Opoziție. Mi se pare un lucru bun că suntem astăzi în opoziție”, a declarat Daniel Băluță într-un interviu pentru PS News.

Copyright © 2019 AT Video Creations