Connect with us

Actualitate

Dana Budeanu, ironizată de Curtea Veche și Lugera! Vedeta susținuse că nu mai cumpără cărțile editurii și nimic din rețeaua de librării Diverta, din cauza unei campanii de susținere a vaccinării

Published

on

115 Poza anti-vaccin Dana Budeanu 1, rptv

Reprezentanții Editurii Curtea Veche i-au transmis Danei Budeanu un mesaj folosind același limbaj care a făcut-o celebră pe vedetă. Reacție vine după ce Budeanu a transmis că va evita să mai cumpere cărți editate de Curtea Veche și produse din librăriile Diverta. Vedeta și-a exprimat nemulțumirea că editura a anunțat că va oferi câte o carte gratuită fiecărei persoane care se va vaccina anti-Covid.

Curtea Veche, postare pe Instagram
Curtea Veche, postare pe Instagram

,,Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta. Fătălăilor! Marș!”, a fost mesajul transmis de Dana Budeanu.

Reprezentanții editurii i-au dat replica și au spus că o să le lipsească fiecare persoană care pleacă din comunitate. Mesajul transmis pentru restul populației conține limbajul consacrat al Danei Budeanu.

,,Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin Diverta din București să-o aleagă o carte mocangeală. (…) Marș la Diverta!”, a fost mesajul publicat de Editura Curtea Veche.

Editura oferă o carte gratuit fiecărei persoane care se vaccinează cu prima doză până pe 16 mai și merge cu dovada în orice librărie Diverta din București. Doritorii își pot alege categoria, dintre ficțiune, non-ficțiune și cărți pentru copii, însă cartea gratuită va fi aleasă de reprezentanții Diverta.

Schimbului de mesaje online dintre Dana Budeanu și Editura Curtea Veche i s-a alăturat și agenția de recrutare Lugera & Makler, renumită pentru mesajele amuzante cu care abordează subiectele zilei, în mediul online. ,,Fătălăii și amețitele care vreți locuri de muncă adevărate. Marș pe Lugera.ro”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a agenției.

Foto: Facebook Dana Budeanu, captură video Dana Budeanu

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations