Connect with us

Actualitate

Curăţenie de primăvară, în sectorul 5

Published

on

Curăţenia de primăvară este în toi, în sectorul 5 al Capitalei. Peste 100 de angajaţi ai companiei de salubrizare din cadrul primăriei au efectuat lucrări de toaletare a copacilor, au curăţat spaţiul verde şi au săpat grădinile din jurul blocurilor. Primarul Cristian Popescu Piedone a supravegheat îndeaproape lucrările şi îi îndeamnă pe locuitori să păstreze curăţenia.

,,Numai împreună putem schimba radical fața sectorului nostru, lăsat de izbeliște atâția ani de fostele administrații! Vă cer sprijinul în acest demers și vă rog să păstrați curățenia. Eu voi face tot ce ține de mine, în calitate de primar, pentru a mă asigura că cei care se ocupă de curățenie nu vor face acest lucru de mântuială.

Acțiunea de curățenie din Sectorul 5 a continuat astăzi în zona străzilor Dorneasca, Conțești și Novaci. Peste 100 de angajați ai firmei care se ocupă de curățenie au efectuat lucrări de toaletare a copacilor, au curățat spațiul verde și au săpat grădinile din jurul blocurilor.

Am dispus vopsirea gardurilor ce împrejmuiesc grădinile dintre blocuri, amplasarea de mobilier stradal, precum și amenajarea de locuri de joacă și spații de odihnă pe terenurile lăsate în paragină de fosta administrație. În același timp au fost ridicate mașinile abandonate și au fost demolate construcțiile neautorizate, precum garduri și garaje, astfel fiind create spații unde vor fi amenajate noi locuri de parcare.

Împreună putem face un sector curat și civilizat! , a transmis Cristian Popescu Piedone, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Aici puteţi vedea acţiunile de curăţenie de primăvară din sectorul 5 al Capitalei.

Copyright © 2019 AT Video Creations