Connect with us

Actualitate

Cumpănașu și-a reluat obiceiurile: contract pe bani publici

Published

on

Asociația pentru Implementarea Democrației, organizatie condusă de controversatul Alexandru Cumpănașu, a câștigat pe 17 ianuarie un contract cu Consiliul Județean Neamț, care este condus de Ionel Arsene (PSD).

CJ Neamț vrea să obțină bani europeni pentru un proiect prin care să simplifice relația instituției cu cetățenii, dar și să eficientizeze activitatea internă. Pe 9 ianuarie, CJ Neamț a declanșat procesul de selecție a unui partener pentru realizarea proiectului european. Asociația lui Cumpănașu a fost singura care a depus o ofertă, relatează InRoman. Opt zile mai târziu a fost anunțat și partenerul: Asociația pentru implementarea Democrației.

Asociatia este partener în mai multe proiecte europene derulate de diferite instituții: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Sănătății, mai multe primării, Ministerul Educației, Academia de Poliție.

Proiectul pe care CJ Neamț vrea să-l depună spre finanțare în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020 va avea o valoare eligibilă de maxim 4.000.000 de lei.

În octombrie 2019, Alexandru Cumpănașu a lansat Mișcarea Forța România. Unul dintre susținătorii acestei mișcări, care a luat cuvântul la evenimentul de lansare, este nemțeanul George Harabagiu, un apropiat al PSD și al lui Ionel Arsene.

Copyright © 2019 AT Video Creations