Connect with us

Actualitate

Cum vede Europa scandalul de la Bucureşti. Marius Tudor (PE): Unii zâmbesc, alții ridică din sprânceană și se uită la noi ca la o țară de mâna a doua

Published

on

Europarlamentarii francezi, germani sau italieni se declară interesaţi de situaţia politică de la Bucureşti. Consilierul superior din Parlamentul European Marius Tudor a declarat, pentru DCNews, că aceştia îi pun întrebări legate de criza din coaliţie, generată de îndepărtarea lui Stelian Ion de la Justiţie şi urmată de demisia miniştrilor USR PLUS.

„Ecoul haosului în care ne-a fost aruncată țara prin cearta grobiană de la guvernare se aude și la Bruxelles, mai ales pe holurile și pe la colțurile Parlamentului. Încerc să dau explicații, deși nu acesta este rolul meu, la întrebări ale unor colegi din alte grupuri politice, francezi, germani, italieni, etc.. Unii zâmbesc, alții ridică din sprânceană și se uită la noi ca la o țară de mâna a doua, mai ales când le spun că în ultimii 30 de ani, am avut vreo 25 de guverne. Despre PNRR, Dumnezeu cu mila, nu mai știe nimeni cine și ce face și asta poate amâna aprobarea.”, a afirmat Marius Tudor.

Politicienii de la Bucureşti sunt aspru criticaţi de consilierul superior din Parlamentul European.

„Țara a ajuns pe mâna unor oameni cu un caracter perfid, majoritatea lor. Ce vreau să spun? Păi, vă amintiți de politicianul din timpul campaniei electorale? Acela slăbuț, umil, uman, atotcunoscător, profesionistul desăvârșit, unicul salvator de neam? Mai este el, oare, același după ce ajunge la putere? Nu, deloc. Unii devin plinuți,  alții aroganți, mincinoși, mulți alții își dovedesc incompetența și sunt nepăsători, iar restul se cred super eroi într-o realitate trăită doar de ei, în mintea lor, dar care nu este realitatea românului de rând, aceea sumbră a neajunsului, a facturilor mari la gaze, curent electric, a prețurilor crescânde care le fac viața un calvar, mai ales când trebuie să aleagă între pâine și medicamente. Majoritatea oamenilor care conduc țara devin unelte ale banului, ale îngâmfării, se aruncă în patima păcatului și parcă nu dau semne că vor să își revină, pentru că le place haosul. Să pui țara pe pauză, pentru că nu îți place cum cântă colegii de coaliție, este cel mai mare rău pe care-l poate face un conducător, mai ales când el, conducătorul, este afon.„, a completat Marius Tudor.

Foto: Facebook Marius Tudor

Copyright © 2019 AT Video Creations