Connect with us

Actualitate

Cum să rezolvi problema gunoiului în Sector? – Daniel Florea: Trebuie doar să vrei și să ai idei.

Published

on

Gunoiul a fost una dintre problemele majore ale Sectorului 5, înregistrându-se mai mereu plângeri din partea cetățenilor cu privire la deșeurile lăsate la voia întâmplării, dar și legate de lipsa unor proceduri de igenizare stradală adecvată întrucât nu exista un contract de salubrizare pentru toate străzile.

În anul 2018, primarul Daniel Florea vine cu o idee decisivă, care schimbă regulile jocului și reușește să demareze un proiect prin care să asigure igenizare stradală de calitate în procent de 100% pentru tot sectorul.

Am hotărât că este nevoie să facem o societate de salubrizare a Primăriei. În acest moment, Sectorul 5 deține cea mai performantă companie de salubrizare din țară, care folosește  utilaje de ultimă generație. Mai mult, am reușit să scoatem de sub gunoaie și controversatele zone: Livezilor și Amurgului”, susține primarul Florea. Totodată, acesta îi încurajează pe toți cetățenii sectorului și nu doar : „Faceţi dezinfecţie şi curăţenie la fel cum aţi face la voi acasă!”.

Primăria Sectorului 5 consideră că proiectul privind compania de salubrizare reprezintă un etalon pentru toate administrațiile publice locale din România.

Copyright © 2019 AT Video Creations