Connect with us

Mobile

CSM a respins cererea de suspendare a procuroarei Maria Pițurcă

Published

on

CSM a respins cererea de suspendare a procuroarei Maria Pițurcă, care a ridicat-o pe micuța Sorina de la familia de asistenți maternali cu care locuia cu mascații, luându-o pe micuță pe sus.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a avut pe ordinea de zi cazul Mariei Antoaneta Piţurcă, procuror-şef Secţie de urmărire penală din cadrul Parchetului Curţii de Apel Craiova, pentru care Inspecţia Judiciară a propus suspendarea din funcţie.

Maria Antoaneta Piţurcă s-a prezentat ieri la audieri, iar membrii Secţiei pentru procurori în materie disciplinară au amânat pentru astăzi pronunţarea.

Inspecţia Judiciară a anunţat în 2 iulie că Maria Piţurcă este cercetată disciplinar. Tot atunci, Direcţia de inspecţie pentru procurori a înaintat Secţiei pentru procurori în materie disciplinară propunerea de suspendare din funcţie a procurorului, până la finalizarea procedurii disciplinare.

Amintim că Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) a dispus ieri începerea urmăririi penale pentru purtare abuzivă în cazul procuroarei Maria Piţurcă de la Parchetul Curţii de Apel Craiova.

Copyright © 2019 AT Video Creations