Connect with us

Actualitate

Cruzime fără margini din partea unui viitor consilier PNL!

Published

on

Faptă oribilă comisă chiar de Ștefan Fănică A cel ce dorește să devină consilier local din partea PNL actual pădurar în comuna Iacobeni.

Acesta a împușcat un câine cu aproximativ 40 de alice în fața unui bloc din localitate.

Polițiștii au constatat că în data de 10 septembrie, un bărbat de 53 de ani, pădurar la Ocolul Silvic Iacobeni care în baza unei autorizații de vânătoare colective a participat la o acțiune de vânătoare și patrulare pe fondul de vânătoare nr. 14 Orata pentru combaterea răpitoarelor, iar în timp ce patrula în zona Pârâului Rău a văzut un grup de trei câini hoinari care au coborât din fondul forestier înspre un depozit de lemne, unde pădurarul a mai observat că unul dintre ei avea în gură o găină.

În acel moment a executat cu arma de vânătoare din dotare două focuri cu alice în direcția câinelui, rănindu-l. Fără nicio remușcare acesta și-a continuat deplasarea înspre direcția blocurilor de garsoniere din centrul comunei Iacobeni. Pădurarul încercând să motiveze fapta sa a menționat că respectivul câine era cunoscut ca un câine ce producea pagube pe raza comunei, de aici și gestul său.

Copyright © 2019 AT Video Creations