Connect with us

Actualitate

Cristian Popescu Piedone îi lasă pe agenții locali pe jos. Mașinile Poliției Locale rămân în parcarea primăriei

Published

on

204 Cristian Popescu Piedone, Politia Locala, rptv.ro

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca mașinile Poliției Locale Sector 5 să rămână în parcarea primăriei, iar agenții să-și desfășoare activitatea la pas, pe străzile din sector. Decizia a venit ca urmare a numeroaselor acte de vandalism din sectorul 5 al Capitalei și a faptului că persoanele care au provocat daune nu au fost identificate sau sancționate.

,,Am sesizat că polițiștii locali aleargă după fantome. Aleargă după cei care comit acte de vandalism, dar se pare că nu îi văd, pentru că nici nu îi prind, nici nu îi sancționează. Înseamnă cu polițiștii locali sunt adevăratele fantome, pentru că nu se văd în teren, nu acționează atunci când ar trebui. Am văzut bănci distruse, coșuri de gunoi rupte, stațiile de autobuz și blocuri desenate, mașini vandalizate… și niciun vinovat. Polițiștii locali nu au aplicat nici măcar o amendă pentru aceste acte de vandalism.

Începând de astăzi, aceștia vor merge la pas prin sector, fără autoturismele Poliției Locale Sector 5. Doar așa vor vedea situația reală din sector și vor putea să verifice fiecare străduță în parte. Cred că până acum mergeau cu viteză prea mare cu mașinile și acesta este motivul pentru care nu au identificat persoanele care comit acte de vandalism. Doar echipajele de intervenție și cele ale poliției rutiere vor beneficia în continuare de mașini, pentru că ele trebuie să fie pregătite să intervină rapid în orice situație.

Le-am cerut polițiștilor locali ca începând de astăzi, să fie mult mai vigilenți și să aplice sancțiuni maxime atunci când este cazul. Trebuie să aibă grijă de acest sector și de cetățeni, pentru asta sunt plătiți. Trebuie să ne asigurăm că investițiile pe care le vom face nu vor fi distruse peste noapte.”, a transmis primarul sectorului 5, într-o postare pe Facebook.

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations