Connect with us

Actualitate

Cristian Popescu Piedone a primit vizita fostului șef de campanie al lui Barack Obama. Pe cei doi îi leagă o prietenie de peste 15 ani

Published

on

076 CP Piedone si Dan Shomon 1 rptv.ro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, l-a primit astăzi, la sediul instituției, pe fostul șef de campanie și director politic al lui Barack Obama, Dan Shomon. Cei doi se cunosc și sunt prieteni de mai bine de 15 ani. Astfel că, de fiecare dată când apropiatul fostului președinte american vizitează România, nu ezită să se întâlnească cu Cristian Popescu Piedone.

Edilul i-a povestit lui Dan Shomon despre administrația publică din România, despre provocările funcției administrative și despre situațiile pe care le are de rezolvat în Sectorul 5. Cei doi au împărtășit experiențe și au identificat soluții pentru gestionarea unor probleme pe care le sesizează cetățenii.

„Dan Shomon este fostul șef de campanie al lui Barack Obama, însă acest lucru nu l-a schimbat. Este același om comunicativ și același prieten de nădejde. Am stat de vorbă despre administrație publică și am făcut schimb de idei și de soluții în această privință. Amândoi suntem de acord că pe primul loc trebuie să fie de fiecare dată cetățeanul, chiar dacă sunt mari diferențe de mentalitate între România și Statele Unite ale Americii.” a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Dan Shomon este fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama. Este proprietarul firmei Dan Shomon Inc, care reprezintă companii și organizații care fac afaceri în Illinois și în întreaga lume. Firma sa este specializată în strategii de relații guvernamentale, consultanță politică, relații publice și dezvoltarea afacerilor internaționale.

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations