Connect with us

Actualitate

Cozmin Gușă se răzbună pe Dăncilă

Published

on

Abia intrat în PSD, Cozmin Gușă a fost exclus. El spune că se va reînscrie în PSD, după ce „va schimba” conducerea partidului.

„Decizia lor nu schimbă cu nimic determinarea mea de a reforma PSD-ul. Am multe funcții, patron la Realitatea, președinte al Federației de judo, de geopolitician cum sunt eu, nu vizez vreo funcție. Mă voi reînscrie după ce voi schimba această conducere. PSD-ul nu se poate reforma cu Viorica Dăncilă”, a spus Cozmin Gușă, la Realitatea PLUS.

El susține că demersul nu ar fi unul statutar.

„Rămân alături de acest proiect cu reformarea PSD-ului. Cât de curând va veni altă conducere și probabil că voi reintra în partid. De altfel, m-a sunat Dan Tudorache, care e președinte al organizatiei sectorului 1 și mi-a zis că nu e statutar ceea ce s-a întâmplat și așa știu și eu. În sensul în care cel care te primește, ăla te și dă afară, la nivel de organizație. Adică ce au făcut ei a fost un exces, pentru care, bineînțeles că am explicații, nu m-aș fi băgat eu în PSD ca să-l reformez dacă pacientul nu era bolnav. Am avut tot interesul să intru acum 3 săptămâni pentru că sunt în grafic, să-i aduc lui Dăncilă procente să treacă de Barna”, a adăugat Guță, la România TV.

Copyright © 2019 AT Video Creations