Connect with us

Actualitate

Copil de 12 ani snopit în bătaie de două femei în Eforie Nord

Published

on

Cele două femei l-au pus la pământ pe copilul de 12 ani și l-au lovit cu pumnii și picioarele, momentul a fost filmat de cei care au participat la întreaga scenă. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Incidentul a avut loc, luni, în jurul prânzului, chiar la un loc de joacă din Eforie Nord din Constanța. Cele două femei au fost deranjate de faptul că minorul nu le-a ascultat în momentul în care acestea i-au cerut să nu mai arunce coji de semințe în părculeț. De aici și până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas. După ce s-au jignit reciproc, cele două femei s-au năpustit asupra copilului și i-au cărat pumni și picioare, scrie ziarul local Focuspress.

Iniţial, o femeie a sunat la 112 pentru a reclama comportamentul minorului, însă situaţia a degenerat. Ulterior, femeia care a sunat la 112 a informat Poliţia că nu mai este nevoie de intervenţie şi că scandalul a fost aplanat.  Scenele violente au fost surprinse de un bărbat care a urcat imaginile pe paginile de socializare, iar poliția a deschis o anchetă.

„Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Copyright © 2019 AT Video Creations