Connect with us

Actualitate

Consiliul Judeţean Ilfov a lansat o platformă unde se pot înscrie producătorii de alimente cu atestat de producător

Published

on

Consiliul Judeţean Ilfov a lansat o platformă unde se pot înscrie producătorii de alimente din judeţ care au atestat, potrivit unui comunicat al CJ.
“Consiliul Judeţean Ilfov a lansat un agregator, unde se pot înscrie toţi producătorii de alimente (fructe, legume, conserve, dulciuri, carne, ouă, lapte, miere) şi de flori din judeţ, cu o singură condiţie: să aibă un atestat de producător. Înscrierea se face gratuit, accesând link-ul https://produsinilfov.ro/vreau-sa-vand/. Platforma lansată de CJ Ilfov îi ajută nu doar pe cei care vor să îşi vândă produsele mai uşor, ci şi pe cei care vor să cumpere fără bătăi de cap. Şi ei se pot înscrie pe site, accesând link-ul https://produsinilfov.ro/vreau-sa-cumpar/, astfel încât anunţul lor să ajungă rapid la producătorii locali”, a anunţat CJ Ilfov.
Platforma a fost creată special pentru a sprijini producătorii locali să îşi vândă mai uşor produsele, nu doar în judeţ, ci şi în Bucureşti şi restul ţării. Cumpărătorii pot găsi astfel mai uşor alimente tradiţionale, artizanele, sănătoase şi gustoase şi sprijină în acest fel şi comunitatea locală, a menţionat CJ Ilfov.
“Plata nu se face pe site. Agregatorul https://produsinilfov.ro/ intermediază relaţia dintre producători şi cumpărători, ei doi stabilind ulterior detaliile privind livrarea şi plata”, a adăugat CJ Ilfov. AGERPRES

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations