Connect with us

Actualitate

Colectare selectivă a gunoiului, în Sectorul 5 al Capitalei

Published

on

046 Module colectare selectiva Sectorul 5, facebook Primaria Sectorului 5, rptv.ro

Societatea Salubrizare din cadrul Primăriei Sectorului 5 a început, vineri, 4 iunie, montarea modulelor pentru colectarea selectivă a gunoiului. Odată cu implementarea acestui proiect, instituția edilitară își dorește să încurajeze cetățenii din sector să recicleze.

În total, vor exista 16 puncte de reciclare în Sectorul 5 al Capitalei. Două sunt deja amplasate în zona Eroilor și pe platoul Academiei Militare. În fiecare punct vor exista un container pentru plastic și metal, unul pentru hârtie și carton și unul pentru sticlă.

„Vrem să protejăm mediul înconjurător, pentru că un mediu sănătos înseamnă sănătate pentru noi și copiii noștri. Modulele de colectare selectivă pe care le vom amplasa în sector sunt un bun prilej pentru a încuraja cetățenii să recicleze. Știu că încă sunt persoane care aruncă ilegal deșeuri pe domeniul public, știu că încă sunt persoane care aruncă gunoaie pe jos, dar îmi doresc ca ușor, ușor să ne obișnuim să fim mai civilizați. De aceea, le cer locuitorilor din sector să semnaleze Poliției Locale dacă văd persoane care aruncă deșeuri pe domeniul public. Avem nevoie de puțin spirit civic ca să putem păstra un sector curat”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Foto: Facebook Primăria Sectorului 5

Copyright © 2019 AT Video Creations