Connect with us

Actualitate

Codrin Ștefănescu dat afară de la Therme cu păpușa gonflabilă purtată pe post de colac

Published

on

PSD-istul Codrin Ștefănescu a fost dat afară de la Therme. El a fost reclamat de oameni că a folosit o păpușă gonflabilă pe post de colac. Gestul său este catalogat drept comportament deviat în public.

Barikada.ro relatează un fapt mai puțin obișnuit petrecut sâmbătă după-amiază, în incinta renumitului parc de distracții acvatice Therme. Potrivit martorilor oculari, un bărbat de vârstă mijlocie și-a așezat șezlongul lângă bazinul principal și a început să pompeze aer în ceea ce arăta inițial ca un obiect plutitor.

Spre surprinderea oamenilor, când personajul s-a ridicat de pe șezlong și s-a îndreptat spre bazin, el purta sub braț o păpușă gonflabilă cu sâni enormi și posterior uriaș.

„Scoateți din apă perversul ăla scârbos! Am venit să ne relaxăm cu copiii, nu să vedem ce mai f..t parlamentarii PSD atunci când, nemaifiind la Putere, nu ne mai pot f..te pe noi!”, au fost reacțiile oamenilor, îndreptate către personalul de pază de la Therme, siderat și acesta de grosolănia la care au luat parte.

Ca urmare a incidentului, Codrin Ștefănescu a fost dat afară, cu tot cu „Judy”, pluta sa cu vibrator intravaginal pentru propulsie acvatică, fiindu-i anulat cu titlu definitiv și abonamentul la serviciile parcului de distracții.

Copyright © 2019 AT Video Creations