Clubul Elevilor Liberali Ilfov în plină dezvoltare

  În august 2020 a luat ființă “Universul Copiilor”, format dintr-un grup de tineri conduși de dorința de a veni în spijinul comunității orasului Pantelimon cu diverse proiecte și evenimente antrenante pentru elevii din oraș. Ulterior, “Universul Copiilor” a devenit oficial o filială a Clubului Elevilor Liberali Ilfov, prima din județ.


  Cu multa muncă și devotament, elevii și-au continuat parcursul, făcând parte din marea familie liberală. Au dus la capăt proiecte și demersuri la inceput mici, precum niste sondaje de opinie în care le-au cerut cetățenilor sa le raspunda la 10 intrebari despre tinerii din politică, probabil cel mai bun mod de a înțelege ce își doresc oamenii de la tinerii politicieni. De asemena, au lucrat împreună cu ONG-uri pentru a organiza proiecte caritabile, în lunile decembrie 2020, iunie 2021 și decembrie 2021 oferind peste 50 de pachete unor case de copii.

  În 2021 au avut loc alegeri pentru formarea conducerii filialei judetene CEL Ilfov, în urma cărora Andrei Claudiu Alexe, care era președintele CEL Pantelimon a devenit președintele CEL Ilfov. Odată cu începerea mandatului, Andrei a început să lucreze la formarea altor filiale locale din cadrul judetului Ilfov. În prezent există 6 filiale CEL în Ilfov.


  ”Ne dorim în continuare să facem proiecte mari și de impact asupra comunităților, să reușim să ne mărim cat mai mult echipa cu elevi care doresc să se implice în activitățile noastre. Vă așteptăm să faceți parte din CEL Ilfov!”, a declarat pentru rptv.ro Andrei Claudiu Alexe, președintele CEL Ilfov.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI