Connect with us

Actualitate

Clotilde Armand către Gabriela Firea: Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia

Published

on

Europarlamentarul USR Clotilde Armand, candidata pentru postul de primar al Sectorului 1, o ia peste picior pe Gabriela Firea. Primarul general a lansat atacuri la adresa lui Nicușor Dan și Vlad Voiculescu, care își dispută postul de candidat al Alianței USR-Plus pentru Primăria Capitalei.

Iată textul care a enervat-o pe Clotilde Armand:

”De ceva vreme, în cadrul unei alianțe care a mințit că salvează Bucureștiul, dar nu a reușit decât să-l blocheze, se dă o luptă pe viață și pe moarte, între două personaje tragi-comice, pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor pentru Primăria Generală al Capitalei. Întrucât e limpede pentru oricine că niciunul dintre cei doi politicieni închipuiți nu este capabil să vină în fața propriilor colegi cu idei constructive legate de București”, a scris Firea.

Reacția lui Clotilde Armand a fost pe măsura tupeului lui Firea:

”D-na primar, vreau să vă transmit o vorbă frumoasă din folclorul românesc: ‘Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”’, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Nicușor Dan, susținut de USR pe post de candidat independent la fotoliul de primar al Capitalei, a prezentat luni un sondaj din care reiese că are cele mai mari șanse de a o învinge pe Gabriela Firea, la alegerile locale din iunie.

„Sondajul a fost realizat telefonic pe un eșantion de 1.000 de persoane, la începutul lunii ianuarie. Printre concluziile sondajului se numără faptul că 61% dintre cei care votează partide non-PSD își doresc un candidat unic al Opoziției. Gabriela Firea, în ciuda performanțelor administrative slabe, ocupă încă un loc bun în topul bucureștenilor, cu 33-35%. Dar și candidatul Opoziției are șanse bune de câștig.Cine ar trebui să fie acest candidat? Sondajul arată că Nicușor Dan și pentru că pentru mine ar vota procente consistente din votanții tuturor partidelor de dreapta. Poate și pentru că sunt candidat independent.

Dacă partidele de dreapta nu vor avea candidat comun (adică PNL și-ar desemna propriul candidat – n.red.), Firea s-ar menține la 33-35%. Iar eu, (doar – n.red.) din partea Alianței USR-PLUS, aș fi în continare cel mai bine plasat, cu 32%, în această competiție.

Dacă eu nu candidez, Gabriela Firea câștigă cu 10% diferență. În cele din urmă, dacă Alianța ar avea candidat separat, 52% dintre cei care votează partide de Opoziție au spus că eu ar trebui să candidez”, a spus Nicușor Dan.

Copyright © 2019 AT Video Creations