Connect with us

Eveniment

Incendiu puternic la clădirea Prefecturii Suceava. Flăcările s-au întins pe 1.500 mp

Published

on

Sâmbătă dimineaţă, la ora 09:00, un incendiu de proporţii a izbucnit în partea superioară a Palatului Administrativ Suceava, unde se află Instituţia Prefectului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a intervenit cu patru autospeciale şi o autoscară.

La faţa locului au fost trimise şi două utilitare SMURD. Au mai venit în ajutor alte autospeciale de la ISU Botoşani. Potrivit autorităţilor, nu au existat victime. Toate persoanele care s-au aflat la interior au reuşit să iasă din clădire în siguranţă. Flăcările s-au întins pe o suprafaţă de 1.500 mp, iar în aer s-au ridicat nori mari de fum.

,,Am înconjurat zona, acționăm și în exteriorul, și în interiorul clădirii. Flăcările au fost domolite. Intervenim cu greutate. Acoperișul din tablă împiedică apa să ajungă la flăcări. Sperăm să avem curând vestea bună și să lichidăm incendiul. (….) Lemnul de sub tablă arde. Deasupra tablei nu există nimic. Era personalul administrativ și erau cei de la pază în clădire la momentul respectiv. Nu sunt victime ale incendiului.”, a declarat dimineaţă Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava, pentru realitatea.net.

Copyright © 2019 AT Video Creations