Connect with us

Actualitate

Ciucă, despre certificatul verde la locul de muncă: Sper să fie promulgat şi apoi aplicat

Published

on

Nicolae Ciucă susține că a avut discuții cu ministrul Sănătății despre introducerea certificatului verde la locul de muncă.

„Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament şi, în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să poată să meargă la promulgare şi să poată fi aplicat”, a declarat premierul României.

Pe de altă parte, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susține că nu este „deloc” de acord cu vaccinarea obligatorie.

„Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Hai, ca să fiu foarte clar. Am şi eu drepturi, ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez.

Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va veni domnul doctor Rafila  şi va explica exact un mecanism predictibil, ştiinţific. Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu… sau… veţi vedea”, a spus Marcel Ciolacu, marți, la un post TV.

Copyright © 2019 AT Video Creations