Connect with us

Actualitate

Cîțu, supărat pe PSD din cauza certificatului verde: Nu e de joacă

Published

on

Certificatul verde este motiv de ceartă în Coaliție. Președintele PNL, Florin Cîțu, susține că are responsabilitatea de a gestiona valul cinci al pandemiei și se arată indignat de faptul că PSD nu vrea ca certificatul verde să fie obligatoriu.

„Astăzi PSD e la guvernare. Are o responsabilitate enormă în pregătirea valului 5. Eu zic că prin faptul că nu au votat certifcatul verde e o responsabilitate foarte mare. Azi nu mai e de joacă. Au MS și trebuie să gestioneze. PSD are șansa să gestioneze valul cinci.

Certificatul verde e o soluție pentru a menține economia deschisă. În vară păream din altă lume. Evident că atunci când mă uit în urmă puteam să facem lucruri mai bine. Așa arătau cifrele și datele atunci”, a spus Cîțu, la Digi24.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat de curând că nu trebuie introdus un tip de Certificat Covid care să forțeze, indirect, oamenii să se vaccineze. Rafila consideră că autoritățile ar trebui să fie deschise în discuția cu populația și „nu trebuie să fim ipocriți”.

Copyright © 2019 AT Video Creations