Connect with us

Actualitate

Cîțu NU renunță la șefie/ Schimbarea mea de la conducerea PNL va fi la următorul congres, în 2025

Published

on

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, se arată amuzat şi râde atunci când este întrebat despre un eventual congres în cadrul căruia să fie schimbat de la şefia partidului. „Schimbarea mea din funcţie va fi la următorul congres, în 2025”, afirmă liderul liberal.

„Cred că vorbesc cei care nu au trecut prin Congres anul trecut. Mai sunt câţiva care nu au trecut prin Congresul de anul trecut şi poate l-au pierdut şi au o nostalgie aşa de… Doar dacă vrem să ne batem joc de munca colegilor noştri din Guvern, de munca colegilor noştri, atunci putem să facem aşa ceva.

În acest moment Partidul Naţional Liberal are o conducere aleasă cu 60% dintre voturi, o conducere care a negociat lucruri ok, zic eu, am făcut această coaliţie, PNL este la guvernare în continuare şi va fi la guvernare până în 2024. A, că sunt detalii, că sunt lucruri de detaliu pe care trebuie să îmbunătăţim cu toţii, asta este altceva.

Dar, dacă ne uităm la ceea ce doreşte Partidul Naţional Liberal, este să implementăm ceea ce le-am spus românilor, să menţineam această politică liberală până în 2024 când sunt alegeri şi asta face această conducere în acest moment”, a afirmat preşedintele PNL, Florin Cîţu, marţi seară, la TVR.

Cîţu s-a arătat convins că îşi va duce mandatul de preşedinte al PNL până la capăt.

„Schimbarea mea din funcţie va fi la următorul congres, în 2025”, a afirmat el. 

Întrebat dacă a simţit vreo schimbare de atitudine din partea unor colegi din PNL atunci când nu a mai fost prim ministru, Cîţu a răspuns negativ. 

Liderul PNL a susţinut că nu a discutat cu premierul Nicolae Ciucă despre eventuali „poli de putere” care s-ar crea în partid după ce preşedintele formaţiunii nu mai este prim ministru.

Copyright © 2019 AT Video Creations