Connect with us

Actualitate

Ciprian Ciucu, săgeţi către colegul Nicuşor Dan

Published

on

Primarul liberal al sectorului 6 a criticat, într-o postare pe Facebook, o lucrare realizată de Primăria Generală, condusă de Nicuşor Dan. Ciprian Ciucu şi-a exprimat nemulţumirea pentru un panou amplasat pe un trotuar care fusese asfaltat recent.

,,Tocmai mă pregăteam să sun la poliția locală, să îmi afle cine a pus acest panou ilegal în așa hal… Pe trotuar, în drumul oamenilor. Dar e un proiect al Primăriei Municipiului București. Ce pretenții să mai avem de la cetățeni dacă angajații primăriei distrug orașul? Se asfaltase de curând…”, a scris edilul sectorului 6.

În imaginea postată de primarul Ciprian Ciucu se poate observa stratul de asfalt distrus odată cu montarea stâlpilor care susţin panoul. Afişajul prezintă o lucrare la linia de tramvai de pe bulevardul Vasile Milea, al cărei beneficiar este Municipiul Bucureşti.

La începutul anului, Ciprian Ciucu a mai avut un mesaj critic la adresa lui Nicuşor Dan. Atunci, edilul de la sectorul 6 şi-a exprimat nemulţumirea, tot pe Facebook, pentru faptul că primarul general nu-i răspunde la telefon.

Copyright © 2019 AT Video Creations