Connect with us

Actualitate

CExN PSD se reunește pentru dezbateri

Published

on

Astăzi, 30 iulie, Comintetul Executiv Național(CExN)al PSD se reunește pentru a discuta despre alegerile locale.

Președintele PSD București, Gabriela Firea, a declarat marți că organizația pe care o conduce are pregătite candidaturile pentru primăriile 2 și 3.

„Joi, probabil, avem un Comitet Executiv Naţional, în care se vor lua mai multe decizii importante la nivelul ţării şi inclusiv pentru Bucureşti. Avem pregătite candidaturile care vor fi validate în CExN pentru Primăria sectorului 2, pentru Primăria sectorului 3, de asemenea, reorganizarea activităţii Organizaţiei PSD sector 3 (…). Joi, în şedinţa de Comitet Executiv, voi veni ca preşedinte PSD Bucureşti şi voi prezenta propunerile din partea organizaţiei noastre, atât candidatura pentru sectorul 2, cât şi cea pentru sectorul 3, precum şi toate propunerile de reorganizare pe care le-am gândit”, a declarat Gabriela Firea.
De asemenea, primarul Sectorului 4, Daniel Băluța a afirmat că locul său este și a fost întodeauna în PSD.

„În mod normal şi natural, locul meu e aici. Din partea PSD voi candida, e adevărat că doresc, aşa cum pe partea dreaptă se coagulează o alianţă, îmi doresc ca şi pe partea stângă să facem acelaşi lucru”, a afirmat Daniel Băluţă.

Copyright © 2019 AT Video Creations