Céline Dion, diagnostic șocant. Boala gravă de care suferă vedeta

  Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală despre celebra cântăreață Céline Dion (53 de ani).

  Vedeta internațională a anunțat anularea turneului din Statele Unite. Starul s-ar afla în îngrijirea familiei din cauza suferinței sale: o boală autoimună (degenerescență musculară), dar și tulburări psihice.

  „Ea a fost mereu o femeie sănătoasă, de aceea e un șoc pentru ea să nu mai fie în formă și să fie la pat”, a spus o sursă apropiată citată de revista australiană Woman’s Day.

  Boala de care suferă artista îi afectează picioarele, situație greu de îndurat, iar „delirul paranoic” ar fi cauzat de drama peste care nu a putut trece, pierderea soțului său, René-Angélil.

  „Nu poate merge” și ”suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult”, a declarat o rudă a vedetei pentru revista Here.

  Céline Dion ar plânge zilnic, ar auzi vocea soțului său ca un ecou la vocea sa și ar vorbi de asemenea cu tatăl său în gândurile ei.

  „Toată lumea se roagă ca suferința să fie temporară și să revină pe scenă. Faptul că e țintuită la pat îi alimentează gândurile negative și micile deliruri”, a mai spus sursa citată.

  Cântăreața a slăbit foarte mult. Presa americană presupune cifra de 40 de kilograme la cei 53 de ani pe care îi are.

  Sursa foto: tgcom24.it; Getty

   

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI