Celebra cântăreață Rihanna așteaptă primul ei copil

  Rihanna, cântăreața celebră originară din Barbados, a dezvăluit că este însărcinată și că așteaptă primul ei copil, împreună cu rapperul american A$AP Rocky.

  Cei doi și-au oficializat relația la sfârșitul anului 2020, iar de atunci amândoi şi-au exprimat dorinţa de a deveni părinţi.

  Interpreta a fost văzută în ultimele zile plimbându-se de mai multe ori în New York, remarcându-și în mod evident silueta.  

  Relaţia dintre cei doi artişti, ambii în vârstă de 33 ani, se leagă de o mai veche prietenie, după o colaborare la o reclamă pentru marca ei de cosmetice Fenty Skin în vara anului 2020, potrivit presei internaţionale.

  Rapperul A$AP Rocky a câștigat de-a lungul timpului mai multe premii BET (Black Entertainment Television) la categorii dedicate muzicii hip-hop. Artistul a primit şi două nominalizări la Premiile Grammy.

  Cariera lui Rocky a început în august 2011, când single-ul său, Peso, a fost difuzat online. În câteva săptămâni, melodia a început să fie difuzată la radio.

  Rapperul și-a lansat apoi mixtape-ul de debut: Live. Love. A$AP.

  Succesul mixtape-ului său a dus la un contract de înregistrare cu Polo Grounds Music, RCA Records și Sony Music Entertainment.

  Potrivit Celebrity Net Worth, averea netă a lui Rocky este de 6 milioane de dolari.

  Rihanna este și ea cotată ca una dintre cele mai bogate artiste din industria muzicală şi a intrat anul trecut în topul multimilionarilor întocmit de revista Forbes, datorită afacerilor ei în lumea modei şi a produselor cosmetice.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI