Connect with us

Actualitate

Cel mai mare laborator de droguri sintetice din Olanda producea marfă de 1 milion de euro pe zi. Ce au descoperit poliţiştii

Published

on

Un laborator uriaş de droguri sintetice, cel mai mare laborator clandestin de acest fel identificat vreodată în Olanda, a fost descoperit săptămâna aceasta în sud-estul ţării. Poliţia olandeză susţine că laboratorul avea capacitatea de a produce zilnic peste o sută de kilograme de droguri sintetice, cu o valoare de piaţă de un milion de euro pe zi, a raportat agenţia olandeză de ştiri ANP, citată de AFP.

„Potrivit serviciului naţional de dezmembrare, este vorba de cel mai mare şi mai profesionist sit de producţie de droguri sintetice descoperit vreodată în Olanda”, se arată într-un comunicat al poliţiei olandeze, relatează Agerpres.

Laboratorul format din două hangare interconectate era amplasat în mediul rural din sud-estul Olandei şi a fost descoperit graţie informaţiilor obţinute din mesaje criptate interceptate, a spus poliţia.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, de naţionalitate poloneză, a fost arestat la faţa locului. Poliţia nu a exclus să facă mai multe arestări în următoarea perioadă. Având în vedere amploarea operaţiunii, dezmembrarea laboratorului va dura până duminică. A fost, de asemenea, deschisă o anchetă.

Foto: Profimedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations