Connect with us

Actualitate

Casa de Pensii Sector 2 livrează banii când vrea, dar cu mari întârzieri

Published

on

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a pierdut lupta cu multe case de pensii. De când a devenit ministru interimar, ea nu mai are autoritate asupra angajaților. Funcționarii și-au reluat vechile obiceiuri și întârzie pensiile și cu o săptămână. Este și cazul Casei de Pensii Sector 2. Aici angajații achită pensiile pe carduri cu mare întârziere față de Poșta Română. Numai niște penalități severe i-ar face pe funcționari mai serioși.

La telefoanele instituției funcționarii nu răspund zilnic pentru a da informații pensionarilor. Ci doar când își aduc aminte. După câteva zile de insistențe, ei spun că pe carduri banii se livrează între 13 ți 15 ale lunii, adică cu o săptămână întârziere. Grav este că oamenii sunt mințiți. Li se spune că la aceste date au fost trimiși întotdeauna banii. Numai în luna ianuarie, când munca a început mai târziu, banii au fost trimiși la timp. Se pare că angajații au mari probleme cu noua tehnică pentru achitarea pensiilor sau discriminează intenționat persoanele care încasează pe card pensiile.

Deși susține susține că răspunde reclamațiilor, Violeta Alexandru nu o face, iar oamenii nu știu când și dacă își mai primesc banii munciții zeci de ani.

Dacă i-ar fi penalizat cu câte 10% pe zi pe angajații caselor de pensii care nu livrează banii la timp, bugetarii poate și-ar face treaba.

Copyright © 2019 AT Video Creations