Connect with us

Actualitate

Candidatură „şoc” la primăria Rădăuţi

Published

on

Campioana mondială la bikini fitness, Olivia Stan, candidează pentru funcția de primar al oraşului. Este singura femeie în competiţie şi este sigură că poate face faţă luptei cu cei 12 contracandidaţi ai săi. Principalul obiectiv al acesteia este să facă Rădăuţiul un obiectiv turistic de top.
Campioană mondială la bikini fitness şi participantă la zeci de concursuri internaţionale de fitness, Olivia Stan candidează la funcția de primar în Rădăuți. Femeia în vârstă de 33 de ani a fost plecată mai mulți ani în Anglia, India şi SUA, însă a decis să se întoarcă acasă, în localitatea natală.

„Eu şi cu echipa mea am decis să luăm iniţiativa. Suntem tineri sinceri . Sunt 12 contracandidaţi, sunt singura femeie care candidează ca şi independent fără partid în spate”, a spus Olivia Stan, candidat independent la primăria Rădăuţi.

După mulţi ani petrecuţi peste hotarele ţării, campioana spune că vrea să rămână acasă şi a intrat în cursa pentru primărie, întrucât vrea să reînvie oraşul.

Femeia mai spune că poate câștiga alegerile din Rădăuți, pentru că tot ceea ce și-a propus până în momentul de față a realizat. Drept dovadă stau două titluri de campioană mondială la bodybuilding. Totuşi, în caz contrar, aceasta are un plan de rezervă.

„Eu imi dau toată silinţa până la alegeri, îmi doresc enorm să rămân acasă. Îmi iubesc oraşul, de fiecare dată când vin, vin cu drag, şi următorul plan, dacă nu voi fi aleasă este sa ma înrolez în armată”, a mai declarat Olivia Stan.

Copyright © 2019 AT Video Creations