Connect with us

Actualitate

Cămaşa de vaccin, mănuşile de lână şi învestirea

Published

on

Ce au în comun vaccinarea miniştrilor din cabinetul Cîţu şi învestirea lui Joe Biden? Două imagini de la cele două evenimente s-au viralizat, în ultimele 24 de ore: cămaşa de vaccin a ministrului Sorin Cîmpeanu şi mănuşile lui Bernie Sanders.

La Bucureşti, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a ales o ţinută originală, atunci când a mers pentru a se vaccina anti-COVID. A îmbrăcat o cămaşă adaptată, cu o deschizătură în zona umărului, acolo unde i-a fost administrată injecţia.

Ministrul a explicat că are obiectul vestimentar de ceva timp, fiind nevoit să facă mai multe vaccinuri împotriva unor boli rare, atunci când a călătorit în diverse ţări exotice.

Internauţii au remarcat imediat ţinuta inedită a ministrului Cîmpeanu şi au glumit şi de această dată, la fel cum au făcut referitor la forma fizică sau vestimentaţia altor lideri politici din ţară şi străinătate.

Cealaltă imagine virală a ultimelor 24 de ore a venit de peste ocean. Reţelele de socializare s-au umplut cu imaginea cu ţinuta senatorului Bernie Sanders, care a purtat o pereche de mănuşi din lână, de culoare maro şi cu model.

Mănuşile cu pricina i-au fost dăruite de o profesoară din satul său natal. Aceasta le-a fabricat din pulovere de lână vechi şi sticle din plastic reciclate.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations