Britney Spears este însărcinată pentru a treia oară

  Cântăreaţa americană Britney Spears, deja mamă a doi copii, a anunţat luni că este însărcinată cu al treilea. Anunțul a fost făcut pe contul ei de Instagram unde povesteşte că a aflat de sarcină după o călătorie în Maui cu soţul ei, Sam Asghari.

  Vedeta a dezvăluit că ea și partenerul ei au fost luați prin surprindere, atunci când în urma unui test de sarcină s-a dovedit că va fi din nou mămică.

  Britney a mărturisit că a intrat la bănuieli atunci când stomacul ei a început să prindă „contur”. Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a publicat un mesaj prin intermediul căruia le-a povestit urmăritorilor ei întreaga întâmplare.

  Am pierdut atâtea kilograme ca să merg în excursie în Hawaii, doar ca să le pun la loc. Mă gândeam „ce s-a întâmplat cu abdomenul meu? Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare, dar am făcut un test și…..ei bine, vom avea un copil! ”, a mărturisit aceasta.

  Britney Spears s-a aflat ani buni sub tutela tatălui ei, pe care celebra artistă l-a acuzat ulterior de abuz. Britney a declarat, de-a lungul timpului, că tatăl ei nu și-a dorit să o lase să se căsătorească și nu a fost de acord nici să i se înlăture dispozitivul contraceptiv care i-a fost montat împotriva voinței ei, atunci când a fost pusă sub tutelă.

  Britney spunea atunci că se simțea tratată precum o „sclavă”, neavând voie să își refacă viața sentimentală și nici să mai procreeze. După ce tutela a fost înlăturată însă, la doar câteva zile, Britney Spears și partenerul ei, Sam Asghari, s-au logodit.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI