Connect with us

Actualitate

BREAKING – Tragedie pe DN2 Bacău -Adjud! 7 oameni au murit, printre care şi 2 minori, şi 5 au fost răniţi, într-un accident între un autoturism şi un microbuz

Published

on

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane. Şeful DSU, Raed Arafat, a transmis că 7 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 5 au fost rănite.

„În acest moment sunt 7 decedați din păcate și 5 răniți. Printre decedați sunt 2 minori și un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul și patru adulți din microbuz. Iar printre răniți sunt și doi minori și care sunt deja la spital și așteptăm evaluare. Au fost trimise echipe din 3 județe, plus elicopterul care a plecat de la Iași. În principal în județul Bacău au fost transportate victimele. Au fost persoane sub resuscitare, așa este. Poliția va face partea ei de investigație. Colegii de la poliție vor comunica ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Raed Arafat într-o intervenţie la Antena 3.

„Sunt foarte grav unii dintre ei, sunt sub investigații: radiologice, la computer tomograf. Au fost aduși la noi cinci pacienți, trei adulți și doi minori, asta e tot ce vă pot spune la momentul de față. Au fost aduși conștienți, dar multe pot interveni” a declarat şi purtătorul de cuvânt al Spitalului din Bacău, Mirela Romaneț.

Copyright © 2019 AT Video Creations