Connect with us

Actualitate

BREAKING – O dubă a explodat în Râmnicu Vâlcea. 3 persoane au fost rănite – VIDEO

Published

on

137 Duba explozie Ramnicu Valcea gazetavalceana, rptv.ro

A fost panică, marți dimineață, în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea! O autoutilitară aflată în parcarea unui bloc a explodat. Trei persoane au fost rănite, potrivit inspectorului-șef al ISU Vâlcea.

„A fost anunțat la 10:23, iar la 10:52 a fost lichidat. Au fost afectate două autoturisme. Într-un autoturism s-a produs o explozie, care l-a afectat pe cel de lângă. De asemenea, mai sunt trei autoturisme avariate, ca urmare a suflului exploziei. Deci, în total, cinci autoturisme. (…) Ca și date preliminarii, avem trei victime. O victimă cu atac de panică și alte două victime, una cu arsuri pe spate și cealaltă un traumatism membru superior. Toate victimele sunt în afara oricărui pericol, dar verificăm în zonă. „, a transmis colonelul Dan Pascaru , inspectorul-șef al ISU Vâlcea, pentru Antena 3

Incidentul s-a produs în parcare, în spatele unui bloc. Din primele informații, în interiorul vehiculului se afla o butelie de oxigen și un aparat de sudură. Deflagrația a afectat și câteva apartamente din clădire și mașini aflate în apropiere. Nori mari de fum s-au ridicat în zonă.

Pompierii care au ajuns la fața locului au reușit să stingă incendiul și fac cercetări pentru a afla din ce cauză s-a produs explozia.

Foto și video: Gazeta Vâlceană

Copyright © 2019 AT Video Creations